Στέγαστρα Αστικής Συγκοινωνίας

Τα Στέγαστρα αστικής συγκοινωνίας είναι η ιδανική στάση για την φιλοξενία κατά την αναμονή των επιβατών στις στάσεις αστικής και της υπεραστικής συγκοινωνίας.

Τα στέγαστρα είναι διαθέσιμα σε τυποποιημένα μεγέθη, σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων τόσο κατά μήκος, όσο και κατά πλάτος. Η ομάδα μηχανικών της Top Vision σχεδίασε τα στέγαστρα για να ανταποκρίνονται σε ακραία περιβαλλοντικά φαινόμενα που απαντώνται στην χώρα μας, ανέμου, χιονιού, σεισμικού φορτίου, αλατώδους
διάβρωσης, ανάλογα με την τοποθεσία του κάθε έργου. Αυτή η σειρά στεγάστρων είναι κατασκευασμένη από προφίλ αλουμινίου και ανοξείδωτους συνδέσμους.

Τα στέγαστρα παραδίδονται με πλήρως προσυναρμολογημένη δομή του σκελετού και της οροφή και προκομμένα πολυκαρβονικά φύλλα για τον έλεγχο της ποιότητας πριν από την παράδοση και την εύκολη συναρμολόγηση και τοποθέτηση στο πεδίο.

Όλα τα στέγαστρα είναι σχεδιασμένα σε αρθρωτά τμήματα για την ευκολία της εγκατάστασης και αντικατάστασης. Το στέγαστρο διατίθεται με καμάρα στην οροφή σε 30⁰ και σε 60 ⁰ μοίρες.

Τα στέγαστρα είναι βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή φούρνου της αρεσκείας του πελάτη και είναι διαθέσιμα με μεγάλη ποικιλία τόσο των πολυκαρβονικών φύλλων της οροφής όσο και της περιμετρικής κάλυψης.

Εάν κανένα από τυποποιημένα σχέδια μας, δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε ένα εναλλακτικό σχεδιασμό προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας ώστε να σχεδιάσουμε για εσάς στάσεις που θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας.