Η εταιρία

Το όραμα μας

H προώθηση και ο εκσυγχρονισμός των επιχειρήσεων είναι η πηγή έμπνευσης για τα ηλεκτρονικά συστήματα της Top Vision. Επικεντρωμένη στις ανάγκες των πολιτών και των επιχειρήσεων, η εταιρία, αναγνωρίζει τις ανάγκες της κάθε αγοράς για να συνεχίσει να δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα για την προώθηση, την παροχή πληροφοριών και διευκόλυνση της καθημερινότητας.

Η δραστηριότητα όμως της Top Vision δεν σταματάει εκεί. Παρέχουμε επίσης πρόσθετες υπηρεσίες για την αποτελεσματική και αποδοτική λειτουργία των προϊόντων μας (επιχειρησιακές συμβουλές, οι υπηρεσίες πληροφορικής υποδομής, ανάπτυξη και εγκατάσταση λογισμικού, εκπαίδευση, συντήρηση και υπηρεσίες υποστήριξης κ.λπ.).

Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης

Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης είναι εκεί όπου οι καινοτόμες ιδέες μας υλοποιούνται για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της σημερινής αγοράς. Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης αποτελείται από μηχανολόγους, ηλεκτρονικούς μηχανικούς και μηχανικούς λογισμικού που είναι υπεύθυνοι για την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, το σχεδιασμό ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και για την ανάπτυξη και ενσωμάτωση λογισμικού στα συστήματα LED.

Ο κύριος στόχος του τμήματος αυτού είναι η δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, χρησιμοποιώντας πάντα τεχνολογία αιχμής, προσπαθώντας να περιορίσει το κόστος σε ανταγωνιστικά επίπεδα. Επίσης από το ίδιο τμήμα δίνονται οι απαραίτητες κατευθύνσεις για την παραγωγή, τα στάδια της οποίας επιβλέπονται συνεχώς και αδιαλείπτως.

Τμήμα Πωλήσεων

Το τμήμα Πωλήσεων της Top Vision παίζει σημαντικό ρόλο στην επιχείρηση, καθώς ο κύριος στόχος της είναι η προώθηση προηγμένων ηλεκτρονικών προϊόντων και συστημάτων. Αυτό επιτυγχάνεται με την οργάνωση και την συστηματική πληροφόρηση του κοινού, σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρονται, χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους μάρκετινγκ. Η συνεχής ενημέρωση για τις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, διασφαλίζουν την υψηλή απόδοση του τμήματος.

Η ομάδα Πωλήσεων θα χαρεί να σας ενημερώσει και να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρησή σας.

Τμήμα Παραγωγής

Το τμήμα Παραγωγής της Top Vision, αποτελείται από ηλεκτρονικούς τεχνικούς, τεχνικούς συναρμολόγησης και ποιοτικού ελέγχου, που εργάζονται στις εγκαταστάσεις παραγωγής στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στον Πειραιά.

Το τμήμα παραγωγής είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής ακρίβειας, όπως μηχανές συγκόλλησης τελευταίας τεχνολογίας και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κατασκευή των ηλεκτρονικών μας συστημάτων.

Τοποθεσία