Το μοντέλο Kronos είναι μια μονόχρωμη ηλεκτρονική πινακίδα LED 7 segment η οποία χρησιμοποιείται ευρέως για την προβολή της ώρας, ημερομηνίας, θερμοκρασίας και καταμέτρηση των ημερών.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
  • Υψηλή φωτεινότητα του μοντέλου Kronos σε συνδυασμό με το ρυθμιστή φωτεινότητας, κάνει το ηλεκτρονικό μέρος ευανάγνωστο 24/7 και κάτω από όλες της συνθήκες φωτεινότητας
  • Δυνατότητα σύναψης της ηλεκτρονικής πινακίδας LED Kronos Clock σε στατική επιγραφή με το όνομα ή λογότυπο της επιχείρησης, ή οποιοδήποτε άλλο σταθερό μήνυμα.
Μοντέλα
  1. Kronos Clock: Το μοντέλο Kronos Clock είναι μια μονόχρωμη ηλεκτρονική πινακίδα LED 7 segment η οποία χρησιμοποιείται ευρέως για την προβολή της ώρας, ημερομηνίας, και θερμοκρασίας.Το Kronos Clock μπορεί και να συνδεθεί σε δίκτυο προβάλλοντας τις ίδιες ενδείξεις σε όλα τα ρολόγια που είναι διασυνδεμένα στο ίδιο δίκτυο, μέσω του προγράμματος διαχείρισης Top Net Clock.
  2. Kronos Conference-Parliament: Το μοντέλο Kronos Conference-Parliament είναι ένας ηλεκτρονικός μετρητής χρόνου που αποτελείται από δύο μονόχρωμές ηλεκτρονικές πινακίδες LED, για την προβολή δύο τιμών χρόνου. Ο ηλεκτρονικός μετρητής χρόνου LED χρησιμοποιείται για να δώσει μια αποτελεσματική λύση στο κύριο πρόβλημα του σεβασμού του χρόνου που αντιμετωπίζουν οι διοργανωτές και τα προεδρία σε συναντήσεις, συνέδρια και συζητήσεις. Η επικοινωνία του Kronos Conference-Parliament γίνεται μέσω της ειδικής κονσόλας προγραμματισμού και διαχείρισης που συνοδεύει το προϊόν.
  3. Kronos Counter Days: Το μοντέλο Kronos Counter Days είναι μια μονόχρωμη ηλεκτρονική πινακίδα LED η οποία χρησιμοποιείται για την καταμέτρηση των ημερών χωρίς ατύχημα σε χώρους εργασίας (βιομηχανίες, πλοία, κλπ). Οι αλλαγές των ρυθμίσεων γίνονται μέσω ειδικής κονσόλας που συνοδεύει το προϊόν.

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Υποβάλλοντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την Πολιτική για Προστασία προσωπικών δεδομένων
Συμφωνώ με την αποθήκευση των στοιχείων μου         code
* Απαραίτητα πεδία

Υποβάλλοντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την Πολιτική για Προστασία προσωπικών δεδομένων
Συμφωνώ με την αποθήκευση των στοιχείων μου         code
* Απαραίτητα πεδία
Kronos LED1
Kronos LED2
Kronos LED3