Πινάκες αποτελεσμάτων Ηλεκτρονικά Συστήματα Χρονομέτρησης

Οι ηλεκτρονικοί πινάκες αποτελεσμάτων KRONOS LED είναι σύγχρονης τεχνολογίας και έχουν εξ' ολοκλήρου σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και κατασκευαστεί στα εργαστήρια της εταιρείας μας. Είναι κατασκευασμένοι σύμφωνα με τους κανονισμούς όλων των Διεθνών Αθλητικών Ομοσπονδιών (FIBA , FIBV , FIH και τις τεχνικές προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, κατάλληλος για τα αποτελέσματα των αθλημάτων : Καλαθοσφαίρισης , Πετοσφαίρισης , Χειροσφαίρισης, Αντισφαίρισης, Πάλης , Τζούντο, Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης κλπ.).

Οι ηλεκτρονικοί πινάκες αποτελεσμάτων LED είναι σύγχρονης τεχνολογίας και έχουν εξ ολοκλήρου σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και κατασκευαστεί στα εργαστήρια της εταιρείας μας. Είναι κατάλληλοι για αθλήματα όπως, κολύμβηση, υδατοσφαίριση και συγχρονισμένη κολύμβηση. Είναι κατασκευασμένοι σύμφωνα με τους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κολύμβησης (FINA) και τις τεχνικές προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά
  • Οι ηλεκτρονικοί πινάκες αποτελεσμάτων είναι κατασκευασμένοι, με πολύ υψηλά στάνταρ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εξωτερικό όσο και σε εσωτερικό χώρο.
  • Οι ηλεκτρονικοί πινάκες αποτελεσμάτων αποτελούνται από φωτοδιόδους (LED) υψηλής φωτεινότητας με μεγάλη γωνία αναγνωσιμότητας
  • Οι ενδείξεις του πίνακα είναι χρώματος κόκκινου, κίτρινου, πράσινου, ανάλογα με το πεδίο του πίνακα όπου εμφανίζονται.
  • Οι φωτοδίοδοι είναι διατεταγμένοι έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη γεωμετρική εμφάνιση και η απεικόνιση των ενδείξεων.
  • Όλες οι λειτουργίες του πίνακα είναι ρυθμιζόμενες από τον χειριστή, μέσω της κονσόλας χειρισμού, η οποία είναι από τις πλέον σύγχρονες που υπάρχουν σε διεθνές επίπεδο.
  • Διαθέτει LCD πίνακα που αποτυπώνει σε ακριβή αναλογία τον πίνακα με τα δεδομένα του την κάθε χρονική στιγμή.
  • Η κονσόλα είναι απολύτως ηλεκτρονική με πλήκτρα αφής στα οποία αποτυπώνονται όλες οι ενδείξεις.
Μοντέλα

BASKETBALL- VOLEY BALL - HAND BALL

Οι πίνακες αποτελεσμάτων για καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, χειροσφαίριση είναι ειδικά σχεδιασμένοι για εσωτερική και εξωτερική χρήση σε γήπεδα.

Οι ηλεκτρονικοί πίνακες αποτελεσμάτων περιλαμβάνουν τα χρονικά διαστήματα, την βαθμολογία και των δύο ομάδων, τον αριθμό των ποινών, τις αντικαταστάσεις, καθώς επίσης και το τελευταίο λεπτό της κάθε περιόδου μπορεί να εμφανίζεται με δέκατα του δευτερολέπτου, όπως υποδεικνύεται από τη FIBA, NBA και NCAA. Υπάρχει μια κόρνα η οποία λειτουργεί είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα κατά την λήξη του χρόνου και σε άλλες αλλαγές του παιχνιδιού. Επίσης, οι πίνακες αποτελεσμάτων μπορούν να περιλαμβάνουν χρονόμετρο επίθεσης με ανεξάρτητη διαφορετική κόρνα, στατιστικούς πίνακες, δείκτες προς την ομάδα που έχει την κατοχή της μπάλας, ή στην οποία δόθηκε ποινή.

SWIMMING POOL

Οι πίνακες αποτελεσμάτων για κολύμβηση, υδατοσφαίριση και συγχρονισμένη κολύμβηση είναι ειδικά σχεδιασμένοι γιαε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και μπορεί να είναι Seven Segment, Line Matrix και Full Matrix, και πληρούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κολύμβησης (FINA).

Οι πίνακες αποτελεσμάτων για κολύμβηση, υδατοσφαίριση και συγχρονισμένη κολύμβηση διαθέτουν χρονόμετρο με δέκατα του δευτερολέπτου για πιο ακριβή αποτελέσματα, και μπορούν να προβάλουν τη θέση του κάθε διαγωνιζόμενου στο τέλος κάθε αγώνα.

CHRONOMETERS

Ο Ηλεκτρονικός πίνακας LED που λειτουργεί ως Χρονόμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους των αθλημάτων, όπου η ακρίβεια χρόνου είναι απαραίτητη.

Το μέγεθος και το βάρος της πινακίδας την καθιστούν πολύ εύκολη στις μετακινήσεις, ιδανική για παιχνίδια, καθώς και για προπονήσεις. Το Ηλεκτονικό Χρονόμετρο μπορεί να επαναπρογραμματιστεί εύκολα να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις αθλητών και προπονητών.

Ο σχεδιασμός και η ποικιλία των χρωμάτων θα δώσει ένα άγγιγμα τεχνολογίας και προόδου στις αθλητικές σας εμπειρίες.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Υποβάλλοντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την Πολιτική για Προστασία προσωπικών δεδομένων
Συμφωνώ με την αποθήκευση των στοιχείων μου         code
* Απαραίτητα πεδία

Υποβάλλοντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την Πολιτική για Προστασία προσωπικών δεδομένων
Συμφωνώ με την αποθήκευση των στοιχείων μου         code
* Απαραίτητα πεδία
Πινάκες αποτελεσμάτων Ηλεκτρονικά Συστήματα Χρονομέτρησης1
Πινάκες αποτελεσμάτων Ηλεκτρονικά Συστήματα Χρονομέτρησης2
Πινάκες αποτελεσμάτων Ηλεκτρονικά Συστήματα Χρονομέτρησης3
Πινάκες αποτελεσμάτων Ηλεκτρονικά Συστήματα Χρονομέτρησης4
Πινάκες αποτελεσμάτων Ηλεκτρονικά Συστήματα Χρονομέτρησης5
Πινάκες αποτελεσμάτων Ηλεκτρονικά Συστήματα Χρονομέτρησης6
Πινάκες αποτελεσμάτων Ηλεκτρονικά Συστήματα Χρονομέτρησης7