Αθλητικά χρονόμετρα LED

Τα ηλεκτρονικά χρονόμετρα, μοντέλο Kronos Counter είναι τεχνολογίας LED είναι κατάλληλα για να χρησιμοποιηθούν ως χρονόμετρο για όλους τους τύπους των αθλημάτων. όπου η ακρίβεια χρόνου είναι απαραίτητη. Τα ηλεκτρονικά χρονόμετρα Kronos Counter, είναι σύγχρονης τεχνολογίας και έχουν εξ ολοκλήρου σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και κατασκευαστεί στα εργαστήρια της εταιρείας μας, και είναι κατάλληλα για αθλήματα όπως, Καλαθοσφαίριση , Πετοσφαίριση , Χειροσφαίρισης, Αντισφαίριση, Πάλη , Τζούντο, Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κολύμβηση, Υδατοσφαίριση κλπ. Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τους κανονισμούς των Διεθνών Ομοσπονδιών και τις τεχνικές προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Τα ηλεκτρονικά χρονόμετρα Kronos Cοunter, είναι κατασκευασμένοι, με πολύ υψηλά στάνταρ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εξωτερικό όσο και σε εσωτερικό χώρο. Τα ηλεκτρονικά χρονόμετρα Kronos Cοunter αποτελούνται από φωτοδιόδους (LED) υψηλής φωτεινότητας με μεγάλη γωνία αναγνωσιμότητας. Οι ενδείξεις των χρονομέτρων είναι χρώματος κόκκινου, κίτρινου, πράσινου, ανάλογα με το πεδίο του πίνακα όπου εμφανίζονται. Οι φωτοδίοδοι είναι διατεταγμένοι έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη γεωμετρική εμφάνιση και η απεικόνιση των ενδείξεων.

Όλες οι λειτουργίες των χρονομέτρων είναι ρυθμιζόμενες από τον χειριστή, μέσω της κονσόλας χειρισμού, η οποία είναι από τις πλέον σύγχρονες που υπάρχουν σε διεθνές επίπεδο. Διαθέτει LCD πίνακα που αποτυπώνει σε ακριβή αναλογία τον πίνακα με τα δεδομένα του την κάθε χρονική στιγμή. Η κονσόλα είναι απολύτως ηλεκτρονική με πλήκτρα αφής στα οποία αποτυπώνονται όλες οι ενδείξεις. Τα χρονόμετρα συνοδεύονται και από φορητό χειριστήριο προγραμματισμού.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Υποβάλλοντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την Πολιτική για Προστασία προσωπικών δεδομένων
Συμφωνώ με την αποθήκευση των στοιχείων μου         code
* Απαραίτητα πεδία
Αθλητικά χρονόμετρα LED1
Αθλητικά χρονόμετρα LED2
Αθλητικά χρονόμετρα LED3
Αθλητικά χρονόμετρα LED4
Αθλητικά χρονόμετρα LED5
Αθλητικά χρονόμετρα LED6