Συστήματα Στάθμευσης

Η Top Vision στην προσπάθειά της να αναπτύξει προηγμένα συστήματα στάθμευσης, έχει κατασκευάσει ειδικά σχεδιασμένες οθόνες LED και ολοκληρωμένα συστήματα για εσωτερικούς, εξωτερικούς και παρά την οδό χώρους στάθμευσης, με τα οποία οι οδηγοί ενημερώνονται για κενές θέσεις στάθμευσης, διευκολύνοντας έτσι τις μετακινήσεις στα αστικά κέντρα.

Το Parking Duo. Πρόκειται για μια πινακίδα που χρησιμοποιείται σε εισόδους εσωτερικών χώρων στάθμευσης και ενημερώνει τους οδηγούς για την ύπαρξη κενών θέσεων στάθμευσης εντός του χώρου, καθώς και σχετικών μηνυμάτων για τις παροχές που προσφέρονται, χρησιμοποιώντας πίνακες LED δύο χρωμάτων.

Το Parking Duo είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ανάρτησή του σε στεγασμένο χώρο, και είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις οπτικές και μηχανολογικές προδιαγραφές των Ευρωπαϊκών κανονισμών και προτύπων EN 12966.

Επίσης η πινακίδα Parking Duo διαθέτει επιφάνεια Full Matrix για την προβολή των μηνυμάτων, σε συνδυασμό με στατικό πεδίο με την ένδειξη "P", το λογότυπο ή και οποιοδήποτε σταθερό σύμβολο ή μήνυμα. Η πινακίδα αυτή μπορεί να ενταχθεί σε οποιοδήποτε σύστημα διαχείρισης θέσεων στάθμευσης μέσω της συμβατότητας με τα πρωτόκολλα επικοινωνίας των εφαρμογών αυτών.

Μοντέλα
sensors
Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Υποβάλλοντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την Πολιτική για Προστασία προσωπικών δεδομένων
Συμφωνώ με την αποθήκευση των στοιχείων μου         code
* Απαραίτητα πεδία
Συστήματα Στάθμευσης1
Συστήματα Στάθμευσης2
Συστήματα Στάθμευσης3
Συστήματα Στάθμευσης4
Συστήματα Στάθμευσης5
Συστήματα Στάθμευσης6
Συστήματα Στάθμευσης7
Συστήματα Στάθμευσης8