Πινακίδες Ελέγχου Λωρίδας

Το Talos LCS (Πινακίδα Καθορισμού Λωρίδας Κυκλοφορίας) είναι μία ηλεκτρονική πινακίδα LED η οποία χρησιμοποιείται για να καθορίζει την λωρίδα κυκλοφορίας των οδηγών που πλησιάζουν σε εισόδους σηράγγων, κινούνται μέσα σε αυτές ή κατά την προσέγγιση τους σε λωρίδες διοδίων. Το Talos LCS έχει την δυνατότητα να προβάλλει τα εξής σύμβολα: κόκκινο (Χ) για απαγόρευση της διέλευσης από την συγκεκριμένη λωρίδα, κάθετο πράσινο βέλος (↓) και δύο διαγώνια κίτρινα βέλη (↙, ↘). Οι οδηγοί είναι υποχρεωμένοι να συμμορφώνονται με τα σύμβολα αυτά όταν προσεγγίζουν εισόδους σηράγγων, κινούνται μέσα σε αυτές ή κατά την προσέγγιση τους σε λωρίδες διοδίων. 

Η χρήση των κατάλληλων διεπαφών (Interfaces) και πρωτοκόλλων επικοινωνίας, καθιστά την σειρά Talos LCS κατάλληλη για σύνδεση με PLC, απροβλημάτιστη ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε σύστημα SCADA και επίβλεψη από απομακρυσμένο υπολογιστή. Επίσης, συμμορφώνεται πλήρως με τις οπτικές και μηχανολογικές προδιαγραφές του πρότυπου EN 12966 & NTCIP. Τα  αυτά είναι στεγανοποιημένα, με αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας στο εσωτερικό τους, καθιστόντας τα ανθεκτικότητα σε περιβαλλοντικές συνθήκες IP56.

Ο μοναδικός modular σχεδιασμός και κατασκευή των Talos VMS απλοποιεί την διαδικασία συντήρησης και επισκευής, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει την δυνατότητα αναβάθμισης με χαμηλό κόστος ώστε να εναρμονίζονται με τις αλλαγές της τεχνολογίας και των απαιτήσεων σας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Υποβάλλοντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την Πολιτική για Προστασία προσωπικών δεδομένων
Συμφωνώ με την αποθήκευση των στοιχείων μου         code
* Απαραίτητα πεδία

Υποβάλλοντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την Πολιτική για Προστασία προσωπικών δεδομένων
Συμφωνώ με την αποθήκευση των στοιχείων μου         code
* Απαραίτητα πεδία