Ο μετεωρολογικός σταθμός που διαθέτουμε είναι μια αυτόνομη συσκευή σε ανθεκτικό στεγανό περίβλημα η οποία υποστηρίζει και προστατεύει τους αισθητήρες ταχύτητας ανέμου, διεύθυνσης ανέμου, θερμοκρασίας αέρα, σχετικής υγρασίας, βαρομετρικής πίεσης, θερμοκρασίας δρόσου, ηλιακής ακτινοβολίας και βροχόπτωσης στη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που αυτοί συλλέγουν. Διαθέτει τις απαιτούμενες αναλογικές και ψηφιακές θύρες επικοινωνίας με τα προαναφερθέντα αισθητήρια, με δυνατότητες επέκτασης.

Για να επικοινωνήσει με Σταθμό Βάσης - κέντρο διαχείρισης, η ίδια συσκευή διαθέτει τις απαραίτητες δυνατότητες δικτύωσης σύνδεση, GSM/GPRS modem ή modem για επικοινωνία μέσω γραμμής σταθερής τηλεφωνίας ή σύνδεση ασύρματου radio modem για ασύρματη ζεύξη ή απ΄ ευθείας σύνδεση με Η/Υ. Μέσω του εξοπλισμού αυτού ο μετεωρολογικός σταθμός στέλνει τα δεδομένα που συγκεντρώνει και αναλύει το υποσύστημα Data Logger από τους μετεωρολογικούς αισθητήρες προς το κεντρικό σύστημα.

Η τροφοδότηση των ηλεκτρονικών του γίνεται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία επαρκούς χωρητικότητας για την λειτουργία του συστήματος η οποία βρίσκεται μέσα στο προστατευτικό περίβλημα. Η φόρτισή της γίνεται από ηλιακό πάνελ ισχύος ικανής να τροφοδοτεί και το σύνολο του εξοπλισμού του αυτόματου μετεωρολογικού σταθμού. Το πάνελ είναι ανθεκτική κατασκευή με άθραυστο περίβλημα, ανθεκτικό σε καταπόνηση έντονων καιρικών φαινομένων (βροχή, χιόνι, χαλάζι, έντονος αέρας, ηλιακή ακτινοβολία, θερμοκρασία). Το όλο σύστημα μπορεί να στερεωθεί σε κατάλληλο ύψος πάνω στον ιστό στήριξης ώστε να προστατεύεται κατάλληλα από κακόβουλες παρεμβάσεις.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Υποβάλλοντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την Πολιτική για Προστασία προσωπικών δεδομένων
Συμφωνώ με την αποθήκευση των στοιχείων μου         code
* Απαραίτητα πεδία

Υποβάλλοντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την Πολιτική για Προστασία προσωπικών δεδομένων
Συμφωνώ με την αποθήκευση των στοιχείων μου         code
* Απαραίτητα πεδία
Μετεωρολογικοί σταθμοί1
Μετεωρολογικοί σταθμοί2
Μετεωρολογικοί σταθμοί3
Μετεωρολογικοί σταθμοί4